Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Az FDM matracok teljes hazai választékát itt megtalálja! Matrac szakértőnk minden esetben INGYENESEN segít a választásban.  Az FDM matracok szigorú minőségbiztosítási irányelveket betartva, a legjobb alapanyagokból készülnek, ennek ellenére szuper áron szerezhetők oldalunkon. Matrac szakértőnket bátran hívja fel vásárlás előtt! 

Rendeljen mielőbb - Hideghab és táskarugós matracok most 10-40% kedvezménnyel elérhetők!

PALERMO táskarugós matrac kétféle keménységgel -

32600 HUF
42400 HUF

QUICK OVERVIEW

A táskarugós matrac ideális megoldás egy vagy két személy részére. Az ennél alkalmazott különböző keménységű táskarugók a matracot 9 sávra osztják fel. Ezek közül mindegyik a test adott részéhez igazodik, mivel ezek közül mindegyik más alátámasztási erőt igényel a fekvés idején.
Gyártó: FDM matrac
Keménység
Méret
Mennyiség: 

Ártáblázat:

 • 80*200 - 42.400,- Ft HELYETT MOST CSAK 32.600 Ft!
 • 90*200 - 47.600,- Ft HELYETT MOST CSAK 36.600 Ft!
 • 100*200 - 52.600,- Ft HELYETT MOST CSAK 40.500 Ft!
 • 120*200 - 62.800,- Ft HELYETT MOST CSAK 48.300 Ft!
 • 140*200 - 73.000,- Ft HELYETT MOST CSAK 56.200 Ft!
 • 160*200 - 83.200,- Ft HELYETT MOST CSAK 64.00 Ft!
 • 180*200 - 91.300,- Ft HELYETT MOST CSAK 70.200 Ft!
 • 200*200 - 99.400,- Ft HELYETT MOST CSAK 76.500 Ft!

A NanoHARD technológia alkalmazása segítségével,- amelynél a rugók gyártásához megnövelt számú tekercselésű, kétszeresen edzett huzalt alkalmazunk egy gyűrűnél-, a betét élettartamát több, mint 30 %-kal sikerült megnövelni a szabványos technológiához viszonyítva.

nanohard

Minden rugó külön zsebben található és kb. 40 % feszítésű abból a célból, hogy elkerüljük a benyomódás kockázatát. A rugók közötti kapcsolat hiánya azt idézi elő, hogy ezek mindegyike külön működik, a többitől függetlenül, ilyen módon kiküszöbölve a nagy felületek benyomódásának következményét a kis területen történő nyomás hatására, minden fajta forgás, forgolódás a másik személy számára nem lesz érzékelhető. Nincs jelentősége a súlykülönbségnek sem, mivel a táskarugók következtében a matrac elfordulása, valamint a benyomódás a nehezebb személy környezetében nem jön létre.

bor

A matrac felső rétege HR típusú, profilozott, nagy rugalmasságú hab, amelyet inhomogén felépítés és rendkívüli rugalmasság jellemez, amely tulajdonságok következtében megfelelően támasztja alá a gerincet és javítja alvásunk kényelmét.

Ebben a matracban az egyik fekvőfelületen HR profilú poliuretán habot (hideghabot) alkamaznak, ami puha és rendkívül rugalmas, így ezt a matracot leginkább hölgyeknek ajánljuk.

Felépítése:

 • Táskarugók: egyenként bevont, NANOHARD technológiával készült rugók rendkívüli rugalmassággal. Rugósűrűség: 289/m2
 • Poliuretán hab: megfelelő keménységű
 • HR poliuretán hab: rendkívül puha és rugalmas hab
 • Filc: a rugókat választja el a hideghab rétegtől
 • Huzat: lecipzározható, antiallergén anyagból készült, könnyen levehető
 • Létoldalas matrac: a matrac mindkét fele használható
 • Keménysége: H2/H3 – félkemény/kemény matrac
 • Vastagsága: 20 cm

exclusive series

EXCLUSIVE SERIES - a matrac szériája a legmagasabb igényű vásárlókra gondolva készült. Ezeknek jellemzője a kompromisszumok nélküli minőség, valamint a legmagasabb minőségű kényelem. Szabványosan minden matrac huzattal rendelkezik, amely a legmagasabb minőségű, tűzdelt, hipoallergén szövetből, U-alakú bevarrt cipzárral készült. A gyártáshoz felhasznált anyagok kielégítik a legszigorúbb szabványok követelményeit, biztosítva ezzel a matrac rendkívül hosszú, sokéves használatát.

 

Vélemények
Gyártó: 
FDM matrac
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.