Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Gerinckímélő matracok – Mire figyelj a vásárlás során?

Manapság szinte nem is létezik olyan felnőtt ember, aki ne szenvedett volna életében legalább egyszer kínzó hátfájdalomtól. Mondhatni a hátfájás és derékfájás ma már népbetegséggé vált. Ezt leginkább a helytelen testtartás és mozgásszegény életmód okozza. Azonban számos más fontos tényező is állhat a háttérben. Ilyen lehet egy rosszul megválasztott kényelmetlen cipő is, amely azonnal kihat a gerincünkre, tartásunkra. Vagy például egy nem megfelelő és kevésbé pihentető alvást nyújtó matrac! Utóbbi két tényezőn gyorsan és hatékonyan változtathatunk.

Kezdjük a matracvásárlással!

Életünk egy részét ágyban, alvással töltjük el. Ki többet, ki kevesebbet, de a lényeg, hogy mindig a megfelelő, kényelmes pozícióban és a helyes testtartással aludjuk ki magunkat. A gerincfájdalmak egyik oka lehet a nem megfelelő alvópóz. Ezt egy helyesen megválasztott matraccal könnyedén korrigálhatjuk. Nem jelenthetjük ki, hogy egy matrac megszüntetni a régóta fennálló krónikus hátfájdalmat, de az köztudott, hogy egy kényelmes és jól tartó matraccal kényelmesebb és pihentetőbb lesz a pihenés.

Válasszunk félkemény matracot!

A félkemény matracok ideális választás lehet szinte bárki számára. Az oldalt és a háton fekvő pozíciók megtartására is alkalmas a félkemény kialakítású matrac. A matrac előnye, hogy engedi a kiálló testrészek süllyedését, így a gerinc, fekvés közben is egyenes marad. Tartózkodjunk azonban a túlzottan kemény, vagy ellenkező esetben a túlságosan besüppedő matracoktól!

Ezt érdemes tudni a memóriahabos matracról!

A memóriahab az utóbbi évek egyik legjobban kedvelt találmánya. Nem véletlen. Egy, a NASA által kifejlesztett alapanyagból fejlesztették tovább, melynek folyamatos szinten tartása a mai napig tart. A memóriahab egy nagyon kényelmes alapanyag, amely követi a test vonalait és tökéletes alátámasztást biztosít. A habnak köszönhetően nincs olyan pozíció, amely ne lenne kényelmes az alváshoz. Hosszú távú használatával a csökken a gerincre nehezedő nyomás, ezért a hát tájékát érintő panaszok minimalizálódnak. Az FDM matrac számos variációban kínál olyan matracokat, amelyek hozzásegítenek a nyugodt ébredéshez. Többféle memóriahabos matrac létezik kínálatukban, amely további kiváló alapanyaggal kombinálva biztosítja a magas minőségű alvást. Ahány ember, annyi féle alvási szokás. Az FDM-nél mindenki megtalálja a számára legideálisabb matracot!

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.