Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Miért érdemes hideghab matracot választani?

A matrac-piac egyre inkább népszerű elemei a hideghab matracok. A megfelelő gyártástechnológiával készült hideghab matracok egy új szintre emelik a korábbi, közönséges szivacsmatracok nyújtottaérzéseket. Ha biztosak akarunk lenni benne, hogy modern környezetben, nem évekkel ezelőtt elkészített matracot készülünk megvásárolni, keressük a biztos forrásból származó hideghab alapanyagú matracokat!

A hideghab matracok előnyei

Rugalmas anyag, emiatt jól illeszkedik a test formájához, követi a körvonalát és nem deformálódik el. Miért olyan fontos ez? Megfelelő alátámasztást biztosít, tehermentesíti a gerincoszlopot és csigolyákat, illetve nem akadályozza a végtagok közötti véráramlást. Az anatómiai kialakítás révén hosszú időn át tartó panaszmentes használatot biztosít. A korábbi, hagyományos matracokkal ellentétben a habszivacs egyik fő tulajdonsága, hogy nagyon jó szellőzést és folyadékelvezetést nyújt. Egy gyermek esetében ez fontos kulcskérdés lehet. A hideghab hasonló felépítéssel rendelkezik, mint a memória hab, mégis a hideghab matracoknak több kedvező tulajdonságát ismeri a piac. Kialakítása révén a jó szellőzés mellett a verejtéket is képes megfelelően elpárologtatni.

habmatracok
habmatracok

A matracok keménységét a sűrűsége határozza meg, így vásárlás során érdemes a kg/m3 adatokat figyelembe venni. Minél magasabbak ezek a számadatok, annál sűrűbb a hideghab, és a matrac keménysége mellett ez biztosíthatja a hosszabb élettartamot is. Azért szeretik a vásárlók a hideghab matracot, mert kis befektetés mellett is hosszú éveken át tartó kényelmet vásárolnak. A pihentető alvás az életünk legfontosabb szakasza közé tartozik, ezért érdemes a minőségi alvás mellett letenni a voksunkat. Akik már nem először vásárolnak ilyen matracot, csak pozitív véleményekkel nyilatkoznak róla.

Kinek ajánlott?

A gyermekek mellett bátran használhatják túlsúllyal vagy ízületi problémákkal küzdő felnőtt emberek is. A tartósságát ismerve a szakemberek a 7-8 évenkénti cserét szokták javasolni, ami egy gyermek életében egy egész korszakot is le tud fedni. Ha a matracot vízzáró matracvédővel látjuk el, növelhetjük élettartamát, és megakadályozhatjuk a különböző atkák megtelepedésének lehetőségét. Kókusz vagy gyapjúréteggel ellátva még tökéletesebb alvásélményt nyújt!

Választás előtt bátran kérd matrac szakértőnk segítségét!

 

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.