Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Az FDM matracok teljes hazai választékát itt megtalálja! Matrac szakértőnk minden esetben INGYENESEN segít a választásban.  Az FDM matracok szigorú minőségbiztosítási irányelveket betartva, a legjobb alapanyagokból készülnek, ennek ellenére szuper áron szerezhetők oldalunkon. Matrac szakértőnket bátran hívja fel vásárlás előtt! 

Rendeljen mielőbb - Hideghab és táskarugós matracok most 10-40% kedvezménnyel elérhetők!

1. Matrac választás az alvási pozíciók szerint

Alvási pozíciókat a következő 3 típusba soroljuk: vannak háton és oldalt alvók, illetve a hasonfekvők. Mindhárom pozíció más-más követelményt támaszt a matraccal szemben.

Háton és oldalt alvók részére általános tapasztalatók

Az oldalt fekve alvók teste alvás közben kevesebb helyen érintkezik az ággyal, a fej pedig magasabban helyezkedik el, mint azoknak akik hanyatt, vagyis a hátukon alszanak.

A többség háton és az oldalán alszik, de vannak, akik hason alszanak.
Felmérések alapján a hason fekve alvók vannak a legkevesebben. Az így fekvők annyiban hasonlítanak hanyatt fekve alvókhoz, hogy teljes terjedelmében elnyúlnak a matracon, és a fejük közelebb esik a felülethez. A hason fekvők többsége gyakran oldalra billenti a fejét és még a karjával is alátámasztja.

Nem tudja eldönteni, hogy szokott aludni?

Az egyik verzió az, hogy ha megfigyeljük a reggeli keléskor milyen pozícióban ébredünk. Ha egymás után többször hason, háton vagy oldalt ébredünk akkor ebből könnyen eldönthetjük, hogy melyik típusba tartozunk. Mivel amelyik pozícióban felkelünk, valószínűleg abban a testtartásban töltöttünk az éjszakát.

Másik verzió, hogy megkérdezzük párunkat, mivel Ő biztosan megtudja mondani, hogy melyik testartásban töltjük az éjszakát.

Általános matrac megoldás az alvási szokásokra a közepesen kemény matrac
A jelenleg általánosan elfogadott orvosi szakvélemény szerint a közepes keménységű matrac a legjobb az egészséges alvás szempontjából. De természetesen az alvási szokások illetve az egészségügyi szempontok alapján el lehet térni.

Tippünk háton alvóknak a keményebb matrac
Miért szükséges a háton alvóknak keményebb matrac? Mert a testük teljes hátsó fele szétterül a matracon, a súlya egyenletesebben oszlik el rajta, mint amikor az oldalunkon pihenünk.

Miért nem ajánlják a túl puha matracot?

Általános tapasztalat az, hogy ha a matrac túlságosan puha, a test nehezebb felületei mélyen belesüllyednek a matracba, és alvás közben nagyon megnyújtják a gerincet, ami nem jó. Vagyis olyan matracot érdemes megvásárolni, amely csak egy kicsit enged a súly alatt, hogy a gerinc megőrizhesse természetes ívét.

Oldalt alvóknak puhább matrac is megfelelő lehet
Azok, akik oldalukon alszanak egy kicsit puhább matrac is megfelelő. Mivel a testsúlyuk kisebb területen koncentrálódik, pontosabban a súly nagy része a vállakat terheli. A matracnak bizonyos részeinek jobban kell engednie, hogy a teste mélyebben belesüllyedhessen a matracba.

2. Matrac választás testsúly alapján:

Az egyes testsúlyoknak megfelelő matrac keménységi fokozatok:

40 kg-ig - H1
40-től 60 kg-ig - H2
60 kg-tól 100 kg-ig - H3
100 kg felett - H4.

3. Matrac választés szakértő segítségével!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérdezze bátran az FDM matrac szakértőnket! 

06 70 883 3773

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (24 órán belül válaszolunk)

partner: MEGAPORT webkereső portál

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.