Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Matracok oldalt alvóknak, fekvőknek

Nem mindegy milyen matracot választ az oldalán alvó, fekvő

A megfelelő matrac kiválasztásánál sokféle szempontot érdemes figyelembe venni. Abban az esetben, ha mi legtöbbször az oldalunkon fekszünk, oldalt alszunk, akkor olyan matrac érdemes keresnünk ágybetétnek, amely kissé lágyabb és vállrésznél lehetőség szerint egy könnyített, lágyabb vállrész van kialakítva. De ez érvényes a medencénkre is, mivel oldalt fekve a váll és a medence türemkedik ki legjobb az egyenes vonalból. A matrac kiválasztásánál figyeljünk, hogy semmiképpen se válasszunk nagyon kemény matracot, mivel a kemény matracok nem engedik az előzőekben leírt testrészeket besüppedni.

Matrac oldalt fekvőknek
Matrac oldalt fekvőknek

Ez miatt nem fog létrejönni az egyenletes alátámasztás és kitűnű testforma követés. Plusz a vér áramlását is lassítva a csípőnél, így még a lábunk is zsibbadhat. Vásásrlás előtt ezért feltétlen kérjük ki matrac szakértő véleményét, mivel választásunk hosszútávon fogja meghatározni a pihenésünket. A szakértői egyeztetés után a 30 napos pénzvisszafizetési, próba garancia is szavatolja, hogy nyugodtan kipróbálhassa az Önnek leginkább megfelelő matracot, így ha oldalt is fekszik komfortos lesz a pihenés.

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. SEO - Keresőoptimalizálás: seokapu@gmail.com Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.