Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Az FDM matracok teljes hazai választékát itt megtalálja! Matrac szakértőnk minden esetben INGYENESEN segít a választásban.  Az FDM matracok szigorú minőségbiztosítási irányelveket betartva, a legjobb alapanyagokból készülnek, ennek ellenére szuper áron szerezhetők oldalunkon. Matrac szakértőnket bátran hívja fel vásárlás előtt! 

Rendeljen mielőbb - Hideghab és táskarugós matracok most 10-40% kedvezménnyel elérhetők!

Memória matrac

Memory matrac jó választás?

Mielőtt elkezdi elolvasni hosszú memóriahabos matracról szóló leírásunkat, kérdezze bátran matrac szakértőnket! Ingyen visszahívás és szaktanácsadás! 

Memória matrac <--Kattinson ide

Az egyik legfejlettebb memória hab, még memória hab, memória hab nevezett. Egyedülálló kényelem pontos monitorozása formájában eredetileg a NASA által kifejlesztett, a hőre lágyuló külön köszönet. A különböző vastagságú és típusú kényelem rétegek különféle élményt tud nyújtani a matracon.

Memória matrac
Memória matrac

A kényelem és a várható élettartam is fontos a matracoknál, hogy a réteg a memória hab matrac memória (memória hab) helyes sűrűsége. Most termékek memória hab, sajnos, egy nagy számú termék lehet optimalizálni kell találni általában 50 kg / m3 sűrűségű. Így a rövid távú, talán egy kicsit jobban önköltség, de a minőség kárért deformáció rossz állapotban eredményeként hosszú távú stabilitást. Mielőtt kigödrösödhet angol matracok, elpusztult.

Memory Foam - Memory Foam - Azt mondják, hogy viszko elasztikus memória hab a legnagyobb áttörést alvó üzemmódban, a Marshall Springs (táskarugók) ismert a matrac 1925-ben, hogy az ipar most a memória hab a legjobb nyomás enyhítésére anyag. Használd, hogy tanulmányozza ezt az információt a mélység, ahhoz, hogy tudjuk, mit használjanak habot előnyeit hordozható tároló és hogyan működik, hogy pontosan mit. További előnyei a rendszeres alvás a memória hab matrac
Memory hab memória hab úgynevezett viszkoelasztikus poliuretán. Ez azért van, mert a hőmérséklet-érzékeny, és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változás), míg a magasabb hőmérsékletek hajlamosabbak a nagyobb rugalmasságot. Továbbá, a nyomás-érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac vagy matrac kapcsolatos (Topper / felület javítás) felületén a milliméter test alakja követés, azt mondhatjuk, hogy a "forma" (eszközök testhő látni), a test alakját, miközben lehetővé teszi, hogy hogy az összes egyenletesen, a test által okozott nyomás különbségek sérülésektől támogatta, hogy a legjobb cáfolata. A test fejt ki maximális nyomás pontok: a váll, a csípő, a térd és a fej.
NASA memory hab memory ismert Foam. Az első 1972-ben alakult, hogy megfékezze eleget NASA Space Shuttle, hogy milyen hatással van a magas G-erők űrhajósok és leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlődött, és még csak nem is közel, amit mi is. Ma a memória hab a boltokban Ez a hab soha nem teszi be a lábát az űrprogram, de a gyártók továbbra is örökli, amit a NASA elkezdett fejleszteni.t gyártók továbbra is örökli, amit a NASA elkezdett fejleszteni.

Ami igazán hozta előtérbe a fejlesztés hab memória, amikor a NASA úgy döntött, hogy megadja a technológiai fejlődés a "köz" és a kereskedelmi használatra. A legtöbb vállalat miatt a hosszú fejlesztési folyamat sok akadály, nem tudta legyőzni a helyzet, de a cég kap Fagerdala Világ Hab Svédországból, és létrehozta az első használható memória habot. 1991-ben hozta létre a Tempur márka és célja kezdetben az első sorban, hogy hozott Memory Foam matrac világszerte forgalmazzák. A többi, ahogy mondani szokás, már történelem. Az 1990-es évek, más gyártók is elkezdték a fejlesztését memória hab matrac tekintetében.
A memória hab (Memory Foam) matrac a felhasználók számos előnnyel. A legnyilvánvalóbb az, hogy a negatív nyomást gyakorol a test és a gerinc. Ezen túlmenően, a memória hab matrac felhasználó Klinikailag bizonyított, hogy amikor egyre több és több alvás a ciklusban, amikor fázisa az úgynevezett DELTA és Rapid Eye Movement REM (ez a mély alvás, amely esetben álmodunk), és a (nem gyors mozgása - Eye, NREM) csökkent, így egy jobb minőségű, hogy minél több nyugodt alvást. Más szóval, azt tapasztalhatja, hogy a memória hab matrac pihenünk kevesebb idő alatt több, mint a hagyományos tavaszi és habmatarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac különösen hasznos lehet ebben az esetben, mert hipoallergén, mert a nyersanyag tartja a háziporatkákat. A memória hab termékeket a felhasználók számára, ezért fontos, előnyöketrejthet a hab, különösen azoknak, akik nem rendelkeznek elegendő vér áramlását, fibromyalgia, ízületi fájdalom, álmatlanság, hanem szenved csontritkulásban.

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.