FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

BABY LUIGI hideghab/HRhab zónázott gyerekmatrac (11cm)

BABY LUIGI hideghab/HRhab zónázott gyerekmatrac  (11cm)
40 990 Ft -tól
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
140x70 40 990Ft
160x70 43 990Ft
160x80 44 990Ft
180x80 46 990Ft
190x80 46 990Ft
190x90 49 490Ft
200x90 51 490Ft

A BABY LUIGI hideghab és nagy rugalmasságú HR-hab felhasználásával készült gyerekmatrac újdonságunk zónázottságának köszönhetően minden testtájnak megfelelő alátámasztást biztosít és egyenesen tartja gyermekük gerincét alvás közben.

.

A BABY LUIGI modellt azért hozták létre, hogy egyenesen tartsa gyermekük gerincét alvás közben biztosítva ezáltal az egészséges fejlődését, növekedését.

A matrac magja nagy rugalmasságú HR-habból és T25 sűrűségű hideghabból készült mégpedig zónákra osztva az egyes testtájaknak megfelelő terhelés alapján. A jobban terhelt részeken keményebb, míg a kevésbé terhelt részeken puhább habot alkalmaztak, hogy ezáltal oszlassa el a nyomást és tartsa egyenesen a gerincet.
A kiváló minőségű habok nagyon jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, kiváló hőszigetelést biztosítanak.

A felhasznált anyagok nagyon jól szellőznek, a levegő átjárja a matracot, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

BABY LUIGI matrac leírása:

A T25 poliuretán hab és nagy rugalmasságú HR-habból készült matracmag alul-felül egy 2 cm-es hideghab réteggel van ellátva a tartósság biztosítása érdekében.

Rétegrend:

- Huzat - kb. 1 cm

- T25 hideghab - 2 cm

- HR-hab/T25 hideghab - 6 cm

- T25 hideghab - 2 cm

A matrac mindkét fele használható, H3 keménységű.

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való behatolásától, véd a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: m_11cm_babyluigi
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ