FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

BABY PICCHI hideghab gyerekmatrac (12cm)

BABY PICCHI hideghab gyerekmatrac (12cm)
BABY PICCHI hideghab gyerekmatrac (12cm) 1.Kép
BABY PICCHI hideghab gyerekmatrac (12cm) 2.Kép
41 490Ft
Webshop ár 32 490 Ft -tól
Kedvezmény 9 000Ft (22%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
140x70 32 490Ft
160x70 34 990Ft
160x80 36 990Ft
190x90 40 590Ft
200x90 42 890Ft

A BABY PICCHI fokozott szilárdságú és jó légáteresztő képességű T25 hideghab felhasználásával készült gyerekmatrac újdonságunk megfelelően profilozott felülete biztosítja a testnyomás optimális eloszlását, lehetővé teszi a légáramlást, biztosítja a vérkeringés áramlását.

.

A BABY PICCHI modellt azért hozták létre, hogy tökéletes pihenést biztosítson gyermekének alvás közben.

A matrac magja T25, azaz 25 kg/m3 sűrűségű poliuretán habból, azaz hideghabból készült. Ez egy olyan anyag, amely nem deformálódik, aminek köszönhetően a matrac nagyon kényelmes és garantálja az alvási kényelmet.
A kiváló minőségű hab nagyon jó alátámasztást biztosít a gerincnek, fokozott szilárdsággal és jó légáteresztő képességgel rendelkezik. Kiváló hőszigetelést biztosít.

A matrac felső része profilozott, amely meggátolja a zsibbadást, ugyanis biztosítja a vérkeringés zavartalan áramlását alvás közben.

A felhasznált anyagok nagyon jól szellőznek, a levegő átjárja a matracot, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

BABY PICCHI matrac leírása:

A T25 poliuretán habból készült matracmag felső része profilozással van ellátva a megfelelő vérkeringés biztosítása érdekében.

Rétegrend:

- Huzat - kb. 1 cm

- T25 hideghab - 11 cm

A hideghab alkalmazkodik test alakjához és emellett kiváló szellőzést is biztosít a matracnak.
A matrac mindkét fele használható, H3 keménységű.

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való behatolásától, véd a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: m_12cm_babypicchi
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ