FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Lugo memóriahabos gyerekmatrac

Lugo memóriahabos gyerekmatrac
Lugo memóriahabos gyerekmatrac 1.Kép
Lugo memóriahabos gyerekmatrac 2.Kép
Lugo memóriahabos gyerekmatrac 3.Kép
33 990Ft
Webshop ár 24 990 Ft -tól
Kedvezmény 9 000Ft (26%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
70x140 24 990Ft
70x160 26 490Ft
80x140 27 490Ft
80x160 30 490Ft
80x180 32 490Ft
80x190 33 990Ft
80x200 37 990Ft
90x160 32 990Ft
90x180 37 990Ft
90x190 37 990Ft
90x200 40 490Ft

LUGO memóriahabos fedőréteggel ellátott gyerekmatrac a tökéletes kényelemért.

A matrac magja T25, azaz 25 kg/m3 sűrűségű poliuretán habból, azaz hideghabból készült. Ez egy olyan anyag, amely nem deformálódik, aminek köszönhetően a matrac nagyon kényelmes és garantálja az alvási kényelmet.
A kiváló minőségű hab nagyon jó alátámasztást biztosít a gerincnek, fokozott szilárdsággal és jó légáteresztő képességgel rendelkezik. Kiváló hőszigetelést biztosít.

A matracban a termoplasztikus hab-memóriahab (VISCO) alkalmazása kényelmi funkciót lát el. A test alakjához a test hőjének hatására ideálisan alkalmazkodik. A termoplasztikus matracok enyhítik a nyomást, biztosítva az alvás nagyon magas fokú kényelmét.

A felhasznált anyagok nagyon jhól szellőznek a levegő átjárja a matracot, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

LUGO matrac leírása:

A T25 poliuretán habból készült matracmag egy memóriahabos réteggel van ellátva.

Rétegrend:

- Huzat - kb. 1 cm

- T25 hideghab - 6 cm

- Memóriahab - 2 cm

A hideghab és a memóriahab kombinációja tökéletesen alkalmazkodik test alakjához, komfortérzetet adva a gyermeknek és emellett kiváló szellőzést is biztosít a matracnak.
A matrac mindkét fele használható.

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

A matrac eredeti állapotának és tartósságának megőrzése érdekében javasoljuk vízzáró matracvédő használatát, amely megakadályozza, hogy nedvesség kerüljön a matracba, meggátolva ezzel a matracban különféle gombák, atkák kialakulását.  

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való behatolásától, véd a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Felépítés Memória habos Hideghab
Keménység
Vastagság 10cm
Huzat Antiallergén Cipzározható Könnyen levehető
Cikkszám: lugo_8
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ