FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

FDM matrac gyártó üzenete

Az FDM-matrac csapata, mint gyártó csak a legjobb minőségű megoldásokat kínálja az alvás terén, amelyek páratlan kényelmet biztosítanak és ellenállóvá teszik a termékeket.

A képzett csapatunk arra törekszik, hogy az FDM-matrac még szélesebb körben vonzóbb legyen az ügyfelek számára és ezért még a termékválasztékot is folyamatosan új modellekkel növeljük. A matracainkat a legújabb technológiákkal készítjük és állandó fejlesztésben állunk. Elsődleges célunk, hogy a legmagasabb színvonalú megoldásokat vonzó áron kínáljuk.

Széles termékválasztékunk magába foglalja a hideghab, bonell-rugós, táskarugós, latex és még sok más matracot. Termékeink között mindenki megtalálja a számára relaxációs és egészséges alvást biztosító matracot, köszönhetően a különböző méretű és keménységű termékeknek. Biztosan rálel a 100%-osan az Ön igényeire szabott matracra.

Matracok: FDM matracok a legmodernebb technológiával készülnek, választékunkban valamennyi matrac elérhető. A Lengyelországban készült matracokra a kiváló ár/érték arány mellett a prémium minőség a leginkább jellemző.

Táskarugós matracok: FDM táskarugós matracok is Nano Hard technológiával készülnek. Minden rugó külön zsebbe került. Táskarugós matracok között exklúzív és prémium szériás termékek is elérhetőek. Exlkluzív szériás matracok a legmagasabb igényeket is kielégítik, miközben kiváló ár/érték arányt képviselnek.

Memóriahabos matracok: FDM memória habos matracok a Nano Hard technológia mellett termoplasztikus hab-memóriahabbal felvértezettek így a gerinccel kapcsolatos problémákat minimálisra csökkenti. A memóriahabos matracok is exkluzív és prémium szériaként is elérhetők.

Vákuum matrac: mi is az a vákuum matrac? tudja meg most!

Vákuum matrac kibontása. Hogyan csináld? Kattints!

Matrac vastagsága. Hogyan válasszunk matracot vastagságot?

Matrac keménység. Milyen keménységű matracot válasszunk? 

Antiallergén matracok. Hogyan válasszunk antiallergén matracot?

Melyik a legjobb matrac márka? Olvasd el most!

Hideghab matracok - Mi a hideghab matracok előnye?

Matrac oldalt fekvőknek - Melyik matrac való neked?

2019-ben is az FDM matracokat a legjobb alapanyagokból készítik. 

Ügyfélszolgálat folyamatosan elérhető és válaszol, bármely a matracokkal felmerülő kérdésre. Matrac szakértőnk több 1000 eladott matrac után óriási tapasztalattal válaszol minden kérdésére! Szavazzon bizalmat az FDM matracokra! Matracainkra 30 napos pénzvisszafizetési garanicát vállalunk! 

Média megjelenéseink:

Magyar Nők alvási szokásairól jelent meg az FDM matrac felmérése az Alvás Világnapja alkalmából

 Jól alszanak a Magyarok - az FDM matrac felmérését publikálták.

 Civilhetes Magazin is megjelentette az FDM matrac felmérését

 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ