FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Mik a hideghab matracok előnyei? Mire érdemes odafigyelni? Hideghab matracok

8 kiváló tulajdonság egyetlen matracban

Összefoglaljuk már most az elején a legfontosabb előnyöket, amit a hideghab matrac biztosít vásárlóink számára:
- a különleges poliurethan hideghab nagyon könnyű és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik
- tökéletesen megtartja hosszú távon is formáját, illetve nagyon hosszú az élettartama. Vizsgálatok igazolják, hogy a hideghabok intenzív használat esetén is kevésbé deformálódnak mint a többi matracgyártásban használt alapanyag.
- az allergiásoknak nagyon jó hír, hogy hipo-allergén, vagyis antiallergén a hab. Így a poratkák sem kedvelik és még extraként antisztatikus képességgel is rendelkezik.
- a gyártás során a matrac kiválóan formázható, illetve alakítható így bármilyen egyedi ágyméretben elérhető, rendelhető.

A hideghab matracok különleges mikrocellás kialakítása könnyen felveszi az emberi test minden görbületét, vonalát. Ez a test alakjára formálódó tulajdonsága a testsúly könnyen szétosztja és a kellemetlen nyomáspontokra is reagál, így elkerülhetők, hogy olyan nyomáspontok alakuljanak ki csípő, a karok, és vállak környékén, ami felkelés után fájdalmat, kellemetlenséget okozhatnak.

Hideghab matracok

A hideghab matracok választéka óriási. A normál hideg haboktól mellett válogathatunk nagyrugalmasságú HR habok, illetve memória habok között is. Az FDM matracok kínálatában mind a memória, mind pedig a HR habos matracok is elérhetők.

A hideghab vagy habszivacs alapanyagok minőségét a felhasznált alapanyagok keveréke és ezek sűrűsége határozza meg. A hideghab sűrűsége -térfogatsúly vagy fajsúly- az egyik legfontosabb mutató. Minél magasabb ez a szám, annál sűrűbb erősebb és tartósabb alapanyagról beszélünk.

A matracgyártásban használt haboknál a 26-30kg/m3 sűrűség az elfogadott alsó határérték, a memóriahabok esetében ez a szám 50kg/m3.
A következő fontos érték a matrac habok esetén a habok keménysége, ez a szám mutatja meg a matrac keménységét. (példaként a 30/40 hideghab matrac esetén a felhasznált hab 30kg/m3 sűrűségű és 40-es keménységgel rendelkezik.)

Hideghab matracok

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ