A megrendelt cikkeket utánvéttel szállítjuk. A termékek feltüntetett fogyasztói árai nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Az adott termékek szállítási költségét mindig megjelenítjük a termék oldalán.

Szállítási költség:

Ingyenes szállítás az egész országban. - felnőtt matracok és ágykeretek esetén!

Gyerekmatracok szállítási díja országosan 3.000Ft - 40.000Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Szállítási idő: 3 - 10 munkanap

Kedves Vásárlóink!

Az Ünnepek előtti megnövekedett forgalomra és a szállítóink leterheltségére tekintettel előfordulhat, hogy néhány nappal túllépjük a megadott 10 munkanapos határidőt, de igyekszünk valamennyi megrendelőnket mielőbb kiszolgálni! 

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük! 

Tájékoztatjuk továbbá kedves Vásárlóinkat, hogy a 2019. december 12. napjáig leadott megrendelések esetén tudjuk garantálni a Karácsony előtti kiszállítást, így kérjük, hogy megrendeléseiket időben leadni szíveskedjenek!

Az Ünnepek alatt mi is pihenünk, így a kiszállítások, illetve a telefonos ügyfélszolgálat a két Ünnep között szünetelnek. Amennyiben kérdése vagy kérése van felénk, úgy kérem szíveskedjen e-mail formájában elküldeni és lehetőségeink szerint igyekszünk rá válaszolni.

Üdvözlettel:

az FDM-matrac munkatársai

FONTOS:

Garanciális probléma, illetve elállás esetén is INGYENES a visszaszállítás! Így kockázat nélkül rendelhet!

Személyes átvételre esztergomi telephelyünkön van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a csomagot kézbesítéskor még a futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni. Kérjük, sérült csomagolású szállítmányt ne vegyen át! Az esetlegesen hibás terméket, természetesen kicseréljük, gond esetén kérjük, szíveskedjenek tájékoztatni minket telefonon, vagy e-mailben, hogy munkatársaink minél hamarabb megoldást találjanak a felmerült problémára.

A megrendelt cikkekre maximálisan 3 hetes szállítási határidőt vállalunk, bár minden erőnkkel arra törekszünk, hogy megrendelését a lehető leggyorsabban teljesítsük. Amennyiben a megrendelt cikk beszerzési ára a megrendelést követően esetleg megváltozik, erről Önt a teljesítés előtt értesítjük és amennyiben a közölt új árat nem fogadná el, a megrendeléstől minden további kötelezettség nélkül joga van elállni.

Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot.