FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Savona 7 pulzuszónás kókusz latex memóriahabos Matrac

Savona 7 pulzuszónás kókusz latex memóriahabos Matrac
Savona 7 pulzuszónás kókusz latex memóriahabos Matrac 1.Kép
Savona 7 pulzuszónás kókusz latex memóriahabos Matrac 2.Kép
Savona 7 pulzuszónás kókusz latex memóriahabos Matrac 3.Kép
Akciós
135 990Ft
Webshop ár 78 990 Ft -tól
Kedvezmény 57 000Ft (42%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
80x200 78 990Ft
90x200 83 990Ft
120x200 98 990Ft
140x200 109 990Ft
160x200 123 990Ft
180x200 134 990Ft
200x200 143 990Ft

A SAVONA matrac a legigényesebb vásárlókat szem előtt tartva készült. A matrac alapja megnövelt szilárdságú T25 poliuretán hab. Ennek köszönhetően az egész tartós és stabil. A matrac egyik oldala 7 zónás , profilozott, rendkívül rugalmas HR hab és egy kókuszréteg kombinációjából áll, amely merevíti a felületet. További előnye a nedvesség elvezetése a betét külső oldalára. Természetes ökológiai alapanyag. A másik oldalon latex réteg és profilozott VISCO hőre lágyuló hab van. A test által kibocsátott súly és hő hatására tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó alakjának formájához. Ez kivételes alvási kényelmet jelent.

 

ÁRAK:

Méret Ár Webshop ár
80x200 135 990 78 990
90x200 150 990 83 990
120x200 170 990 98 990
140x200 190 990 109 990
160x200 210 990 123 990
180x200 250 990 134 990
200x200 280 990 143 990
 

 


 

A SAVONA matrac előnyei

 • Kétoldalas matrac - H3 és H4
 • Vastagság - 22 cm
 • Jó szellőzés
 • Antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik
 • Tanúsított és biztonságos anyagokból készült
 • Tartós és légáteresztő huzat
 • A deformációval szembeni ellenállás

Leírás

 • keménység: H3 közepesen kemény és H4 kemény

 • vastagság: 22 cm

Rétegrend

 • T25 poliuretán hab: 14 cm

 • Huzat: 1 cm

 • Kókuszréteg: 1 cm

 • Latexréteg: 2 cm

 • VISCO memóriahab 2 cm

 • HR hab 2 cm

A matrac magja T25, azaz 25 kg/m3 sűrűségű poliuretán habból, azaz hideghabból készült. Ez egy olyan anyag, amely nem deformálódik, aminek köszönhetően a matrac nagyon kényelmes és garantálja az alvási kényelmet.
A kiváló minőségű hab nagyon jó alátámasztást biztosít a gerincnek, fokozott szilárdsággal és jó légáteresztő képességgel rendelkezik. Kiváló hőszigetelést biztosít.

A felhasznált anyagok nagyon jól szellőznek a levegő átjárja a matracot, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

A matrac német mérnökök által fejlesztett, legújabb technológiával készült hybridFOAM sorozat HR profilú habjaiból készült, hét pulzuszónájú réteget tartalmaz. A réteg fejlesztése során a kizárólag a kényelmet és a hosszú élettartamot helyezték előtérbe. A 7 pulzuszónának köszönhetően a matrac a testtájaknak megfelelően nyújt heterogénebb alátámasztást, hogy a gerincet a lehető legegyenesebben tartsa és elősegítse a megfelelő vérkeringést.

 

KÓKUSZRÉTEG

Természetes alapanyag, 100%-ban ökológiai, kókuszdióhéjból származik. A kókuszrostok könnyűek és levegősek, emellett nagyon tartósak és rugalmasak, ellenállnak a nedvességnek és a deformációnak. Javítják a levegő keringését a matrac belsejében, így megakadályozzák a túlzott izzadást. A kókusz antiallergiás tulajdonságokkal is rendelkezik, megakadályozza a gombák és atkák fejlődését. Különösen ajánlott a keményebb matracokat kedvelő vásárlóknak.

LATEX

Antiallergén tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik, a penész, atkák és gombák korlátozott fejlődése miatt. A latexet nagy rugalmasság jellemzi, strapabíró és kopásálló anyag, melynek köszönhetően hosszú évekig használható szerkezetében és tulajdonságaiban látható változások nélkül. A perforált latex réteg alkalmazkodik a test formájához, és hatékony szellőzést biztosít alvás közben. Minden alkalommal, amikor megfordul vagy mozog, a latexréteg összenyomódik és kitágul, lehetővé téve a levegő átáramlását a belső csatornákon.

POLIURETÁN HAB

A kiváló minőségű hab, más néven hideghab a matrac kiegészítő töltője. Ez a hab kiválóan ellenáll a deformációnak és a gyűrődésnek. Megfelelő párnázást biztosít, légáteresztő szerkezetű és rugalmas.

                         

VISCO MEMÓRIAHAB

Speciális profilozott hab, amely a hőmérséklet hatására alkalmazkodik a test formájához. Természetes helyzetet és tartást ad a gerincnek. A legmagasabb minőség a legigényesebb ügyfelek számára. 


PROFILÁLT NAGYON RUGALMAS HAB R44

A profilozott felület 7 zónára osztja a matracot, biztosítva a matrac tökéletes illeszkedését a test formájához. A HR habot fokozott rugalmasság jellemzi, ami jelentősen növeli a használat kényelmét és meghosszabbítja élettartamát. Ezt az anyagot rendkívüli tartóssága és deformációállósága jellemzi. A HR hab további előnye a porózus szerkezet, amely kiváló légáramlást biztosít, ami megakadályozza a gombák és a penész kialakulását.

 

EXCLUSIVE SERIES - a matrac szériája a legmagasabb igényű vásárlókra gondolva készült. Ezeknek jellemzője a kompromisszumok nélküli minőség, valamint a legmagasabb minőségű kényelem. Szabványosan minden matrac huzattal rendelkezik, amely a legmagasabb minőségű, tűzdelt, hipoallergén szövetből, U-alakú bevarrt cipzárral készült. A gyártáshoz felhasznált anyagok kielégítik a legszigorúbb szabványok követelményeit, biztosítva ezzel a matrac rendkívül hosszú, sokéves használatát.

PREMIUM JERSEY HUZAT

A steppelt huzat első osztályú minőségű hipoallergén anyagokból készült, melynek köszönhetően segít meghosszabbítani matracod élettartamát, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít a használónak. A huzat anyag szerkezete megfelelő szellőzést és légáramlást biztosít a matracban.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Felépítés Hideghab Latex Kókusz Memória habos
Keménység
Vastagság 21cm
Huzat Antiallergén Cipzározható Könnyen levehető
Garancia 2év
Kétoldalas matrac
Cikkszám: savona_21
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ