FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Antiallergén matrac? Antiallergén, atkamentes matracok Mi is az a antiallergén matrac? Kókuszmatrac biztos jó megoldás?

Antiallergén és atkamentes matracok

Egészséges és nyugodt alvás allergiásoknak is.

A hazánk orvosai és egészségügyi szakemberei között konszenzus van azzal kapcsolatban, hogy az alleriga korunk fontos egészségügyi problémája. Az ágyon, az alvókörnyzetünkben sokféle allergén anyag lehet.

Így kimondható, hogy az allergia manapság a társadalom nagy részét érinti. Az antiallergén vagy atkamentes tulajdonságokkal rendelkező matracok nem előzik meg, hogy kialakuljon az allaergia,  viszont egy szakember segítségével jól megválasztott matraccal atkamentes, baktériummentes és gombamentes alvási környezet vehet minket körbe, ezzel csökkentve a szervezetünk allergiás reakcióinak számát.

Antiallergén matrac - Kókusz matrac az allergiás reakciók ellen a nyugodt alvásért. Tapasztalatok szerint az allergiás panaszok nagyrészét még mindig az háziporatka okozta allergia okozza.

Mi a megoldás, hogy nyugodtan tudjon aludni? Van egyszerűbb megoldás, ami az egészségre ártalmatlan. Első körben a kókusz betéttel rendelkező matracokat ajánlanánk. A kókusz szálak könnyűek és szellősek, ezért javítják a levegő keringését a matrac belsejében. Antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik. A kókuszos lemezek alkalmazása következtében a matrac egyoldali merevítését érjük el.

További megoldás, hogy szellőztetéssel csökkentsük a páratartalmat a hálószobánkban. Plusz válasszunk 60-95C°-on mosható matrachuzatot!

Kérdezze meg bátran matrac szakértőnket és találja meg matrac webshopunkban az igényeinek megfelelő matracot. Ne feledje az FDM matracok kínálatában az olcsó és professzionális matracok széles választéka megtalálható.

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ