FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Vákuum matrac kicsomagolás és kibontás. Hogyan csomagoljuk ki a vákuum matracot? - Vákuum matrac kibontása

Hogy csináljuk a matrac kibontást?

Szerencsére nem egy összetett művelet a vákuum matrac kibontása. Bárki könnyen megcsinálhatja otthonában, ha odafigyel néhány körülményre.

Fontos, hogy a nálunk vásárolt matracokat bátran kibonthatja, mert a garancia akkor is élni fog. Bátran csomagolja ki matracát. A vákuum matracokról bár korábban írtunk.

A vákuum matrac kicsomagolásakor figyeljünk, hogy két rétegből áll, ami a vákuum csomagolási technológia miatt van. A gyárban elkészült matracokat elszállítják a csomagolási helyre, ahol a matrac behúzzák egy a két végén nyitott fóliatömlőbe, ezután egy óriási présgép ránehezedve kinyomja a matracból a levegőt, majd ebben az összepréselt állapotban lehegesztik a két végét, hogy a szállítás során se jusson levegő a csomagolásba.

Vákuum matrac

Miután megérkezik a vákuum csomagolt matracunk mit csináljunk?

A vákuummatrac kicsomagolásánál mindkét fóliát egymás után távolítsuk el. Végezzük ezt ollóval vagy egy késsel, de nagyon óvatosan, nehogy kárt tegyünk a matracban. A vákuum matrac miután levettük a fóliát egy lapos, matracra alig hasonlító valami lesz, amiről első pillantásra nehéz elhinni hogy az a matrac lesz belőle, amit először megrendeltünk. A matracból kiszorítótt levegő már a kibontásnál kezd visszaáramolni a matracba és a matracok szerkezete, formája szép lassan az összepréselt állapotból kezd visszaállni az eredeti még a gyártás során kapott alakjára. Ne feküdjönk rá túl korán! A belső matrac szerkezet épségének megőrzése érdekében meg kell várni, hogy a matrac az eredeti formájára visszaálljon. Ne terheljük a még deformált szerkezetet. Ez általában 24 óra időtartam alatt bekövetkezik, ennyi idő kell mindenképpen, hogy terhelhető legyen a matrac! 

Tartsuk be 24 órás időtartamot! 

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ