FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal (10cm)

BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal  (10cm)
BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal  (10cm) 1.Kép
BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal  (10cm) 2.Kép
BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal  (10cm) 3.Kép
BABY SMILE hideghab/latex zónázott gyerekmatrac vízzáró, antiallergén huzattal  (10cm) 4.Kép
72 790 Ft
62 990 Ft -tól
Kedvezmény 9 800 Ft (13%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
120x60 62 990Ft
160x80 71 990Ft
180x80 74 990Ft
180x90 76 490Ft
190x90 80 990Ft
200x90 84 990Ft
Huzat minta

A BABY SMILE rendkívüli rugalmasságú és fokozott szilárdságú HR-hab és latex felhasználásával készült zónázott gyerekmatrac újdonságunk tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához és ráadásként olyan vízzáró huzattal van ellátva, ami nemcsak hogy nem ereszti át a folyadékokat, de emellett a PuroTex technológiának köszönhetően megvéd a poratkáktól, jól szellőzik és még csodásan is néz ki!

A BABY SMILE modellt azért hozták létre, hogy a test vonalának tökéletes követésével, biztos alátámasztással biztosítsa a gyermek tartásának, gerincének megfelelő fejlődését alvás közben.

A matrac magja zónázott, rendkívül rugalmas, fokozott szilárdságú HR hab. A hagyományos habszivacshoz képest pontosabban illeszkedik a fekvő gyermek testéhez, és emellett még jobb légáramlást is biztosít.

Extra kényelmi rétegként ez a matrac egy perforált latex betétet is tartalmaz, melynek fő előnye a rugalmassága és sterilitása. Optimálisan alkalmazkodik a test formájához, biztosítva az alvási kényelmet.

Allergénre érzékenyeknek ajánlott, ugyanis a felhasznált latex magas fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Kétféle huzattal kapható: DINO és DUMBO mintákkal:

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

BABY SMILE matrac leírása:

A nagy rugalmasságú, fokozott szilárdságú zónázott HR-habból készült matracmag perforált latexréteggel van ellátva.

Rétegrend:

- PuroTex huzat - kb. 1 cm

- FlexFoam hab - 2cm

- HR-hab - 6 cm

- Latex - 1 cm

A latexréteg tökéletesen alkalmazkodik  test alakjához és emellett kiváló szellőzést is biztosít, ugyanakkor antiallergén is.
A matrac mindkét fele használható, H3 keménységű.A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

DINO/DUMBO huzat leírása:

A DINO/DUMBO huzat egyedi, foltálló anyagból készült, melyet a természet, pontosabban a lótuszvirág ihletett. Ha esik, a víz lefolyik a lótuszlevelekről, így az tiszta és száraz marad. A szövetfelület mikroszkopikus háromdimenziós szerkezetének köszönhetően a matracról lefolyik a víz, magával viszi a szennyeződéseket és a foltokat. Az anyag megfelelő légáramlást biztosít, és egyben véd a szennyeződések matracba való behatolásától, védve a baktériumok, gombák és penészgombák kialakulásától. A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

A huzat Purotex® technológiát használ, melyről mindenképp olvasd el az alábbi néhány sort:

Tudtad azt, hogy a lakosság körülbelül 1/3-a allergiás a háziporatkára (HDMA)? Az ilyen típusú allergiát a háziporatkák, a DERP1 belélegzése okozza, egy enzim, amelyet az atkák az élelmiszer megemésztésére használnak. Minden ágyban milliónyi ilyen allergén található!
Aktív probiotikumokkal a matracok vagy párnák textíliáit a Purotex® anyag tartósan megtisztítja az allergénektől. Ez az innovatív technológia allergénmentes és friss alvási környezetet garantál. Ezenkívül a teszteredmények azt mutatták, hogy a Purotex® a macska és kutya allergéneket is eltávolítja!


Atka allergének eltávolítása Purotex® technológiával. Miről szól?

A Purotex® anyaggal kezelt szövetek természetes probiotikumokkal töltött mikrokapszulákat tartalmaznak. Ezek a probiotikumok 100%-ban természetes gyógymódok az allergének ellen. A test és az anyag közötti súrlódásnak köszönhetően a mikrokapszulák eltörnek és érintkezésbe kerülnek a matrachuzat felületével. A probiotikumok szaporodni kezdenek és elpusztítják az allergén mikrobákat a burkolaton.

A speciális kapszulákba zárásnak köszönhetően a Purotex® probiotikum felszabadulása kontrolláltan és hosszan tartó módon történik. Ez az innovatív technológia sok éves tudományos kutatáson alapul, a mindennapi használat során kísérletezésnek és tesztelésnek vetették alá.

2009-ben alkotói elnyerték a "Legjobbak legjobbjaként" járó Interzum-díjat!

Hogyan működik a Purotex® technológia?

1. Az inaktív probiotikumokat kapszulázzák és textíliákra viszik fel.

2. Az alvó teste és a matrac közötti súrlódás hatására a mikrokapszulák kinyílnak.

3. A probiotikumok önaktiválódnak, elkezdik eltávolítani az allergéneket.

4. 24 óra elteltével a kapszulákból felszabaduló probiotikumok 100-szorosára szaporodnak.

5. 48 óra elteltével a kapszulákból felszabaduló probiotikumok x 10 000-szeresre szaporodnak.

6. 2 hét elteltével a huzat teljesen védetté válik az atka allergének ellen.

Összetétel: poliészter: 100%, 30°C-on mosható

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: m_10cm_babysmile
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ