FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Cesare latex ocean blue gel/HR hab micropocket rugós matrac (26cm)

Cesare latex ocean blue gel/HR hab micropocket rugós matrac (26cm)
Új
333 990Ft
Webshop ár 217 990 Ft -tól
Kedvezmény 116 000Ft (35%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
90x200 217 990Ft
140x200 331 990Ft
160x200 380 990Ft
180x200 426 990Ft
Huzat

Gazdag és egyedi szerkezetének köszönhetően a CESARE modell  egyedülálló élményt nyújt az éjszakai pihenés során. A mindkét oldalon használt OCEAN BLUE GEL latex hab puhává teszi alvás közben, a benne lévő gélkapszulák pedig kellemesen hűtik a testet. A poliuretán hab hozzáadása biztosítja a szilárdságot és a deformációval szembeni ellenállást. A HR és HIGH RESILENCE BLACK habok kényelmet, légáteresztő képességet, ütéselnyelést biztosítanak, és ellenállnak a poratkák, egyéb mikroorganizmusok és allergének kialakulásának.

A micropocket rugós matrac ideális megoldás egy vagy két személy részére. Az ennél alkalmazott különböző keménységű táskarugók a matracot 7 sávra osztják fel. Ezek közül mindegyik a test adott részéhez igazodik, mivel ezek közül mindegyik más alátámasztási erőt igényel a fekvés idején.

A micropocket rugók átmérője kb 2,5 cm, így több, mint 1000, egymástól független ponton támasztja alá a testet. A micropocket rugók rendkívül jól ellenállnak a deformációnak, így rendkívüli tartósságot biztosítanak a matracnak.

Mivel a rugók külön zsebekbe vannak csomagolva, és ellentétben a bonell-rugókkal, egymással nincsenek összefűzve, egymástól teljesen függetlenül mozognak, így a kétszemélyes matracnál észre sem vesszük, ha a másik forgolódik mellettünk.

Méret Ár Webshop ár
90x200 333 990 217 990 
140x200 508 990 331 990
160x200 583 990 380 990
180x200 653 990 426 990

 

A CESARE matrac előnyei

 • Kétoldalas matrac - H4/H5
 • A micropocket rugózat kivételes kényelmet biztosít
 • Egy további latex réteg, amely tökéletesen illeszkedik a testhez és nagyon jól szellőzik
 • Két réteg hab - poliuretán és HR, melyek nagy mértékű rugalmasságot biztosítanak
 • Tanúsított és biztonságos anyagokból készült
 • Tartós és légáteresztő huzat
 • A deformációval szembeni ellenállás
 • Hőszabályzó tulajdonságokkal rendelkezik

Leírás

 • keménység: H4/H5

 • vastagság: 26 cm

 • rugó magassága: 12 cm

Rétegrend

 • High Resilience Black: 2 cm

 • Latex Ocean Blue Gel: 3 cm

 • High Resilience Black: 2 cm

 • Huzat: 1 cm

 • T25 hideghab: 2 cm

 • Latex Ocean Blue Gel: 3 cm

A CESARE matrac  egy  magasabb színvonalú 7 zónás  matrac, mely több rétegből áll, egyedi előnyökkel. Az OCEAN BLUE GEL  latex tökéletesen alátámasztja a testet és kellemes hűvös érzést ad . Alatta HR hab került felhasználásra, amely biztosítja az alak megtartását pihenés közben és a megfelelő szellőzést. A mikrozsebbetét strapabíró és ellenálló HIGH REILIENCE BLACK habbal van bevonva.

7 ZÓNÁS MICROPOCKET Táskarugók

A rugók 7 zónára osztják a matracot, amelyek mindegyike egy adott testrésznek megfelelő alátámasztással rendelkezik. Mivel nagyon kis átmérőjű rugókról van szó (2,5 cm),így négyzetméterenként több mint 1000 db található egy matracban. Mivel sokkal kisebb felületen kapják a rugók a terhelést, mint egy hagyományos táskarugónál, így jóval kevésbé használódnak el, sokkal alaktartóbbak és ellenállóbbak. A rugók egymástól függetlenül működnek, hogy két egymás mellett alvó ember ne érezzen kényelmetlenséget a másik mocorgása miatt. A matrac kiválóan alkalmas különböző testsúlyú emberek számára is, mert a matrac nem lejt a másik felé.

Piktogram LATEKS OCEAN BLUE GEL     LATEX OCEAN BLUE GEL

Biztosítja a megfelelő hőszabályozást alvás közben, a gélkapszuláknak köszönhetően elnyeli a test által kibocsátott hőt, csökkentve a matracba behatoló nedvesség mennyiségét. Javítja az alvás komfortérzetét, optimálisan alkalmazkodik a test formájához és a speciális csatornáknak köszönhetően biztosítja a megfelelő légáramlást. Rendkívül tartós és nagyon antiallergén.

POLIURETÁN HAB PiktogramPOLIURETÁN HAB

A kiváló minőségű hab, más néven hideghab a matrac kiegészítő töltője. Ez a hab kiválóan ellenáll a deformációnak és a gyűrődésnek. Megfelelő párnázást biztosít, légáteresztő szerkezetű és rugalmas.

Piktogram KÁRPITÁTÉT a matrachozKÁRPITOS filcréteg

Ez az a filcréteg, amely elválasztja a rugós réteget a habrétegtől. A természetes filc jelentősen meghosszabbíthatja a matrac élettartamát, erősíti a szerkezetét is. A filc előnye a nagy rugalmasság és az adott felülethez való tapadás is.

NAGY ELLENŐRZŐSÉGŰ FEKETE piktogramHIGH RESILIENCE BLACK

Polimer poliolok keverékével előállított rendkívül rugalmas hab. Kevésbé egységes cellás szerkezetű, eltér a szabványos habtól. Ennek a szerkezetnek köszönhetően jobb kényelmi és rugalmassági paraméterek érhetőek el. A szabványos habhoz képest nagyobb rugalmasság jellemzi, ami jelentősen meghosszabítja a matrac élettartamát.

A matrac eredeti állapotának és tartósságának megőrzése érdekében javasoljuk vízzáró matracvédő használatát, amely megakadályozza, hogy nedvesség kerüljön a matracba, meggátolva ezzel a matracban különféle gombák, atkák kialakulását. Rendelje meg IDE KATTINTVA. 

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

Huzat

ALOE VERA borító - vértes

ALOE VERA HUZAT

 

Az Aloe steppelt huzat antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Speciális szálból készül. Ezenkívül aloe levél kivonattal van átitatva, amely támogatja a vérkeringést és gyengéd a bőrhöz. Ezenkívül véd az atkák túlzott fejlődésétől. Termikus tulajdonságainak köszönhetően pedig tökéletesen átengedi a levegőt. Jó napfényes belső terekbe tökéletes, mert UV-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Összetétel: 100% poliészter aloe levél kivonattal.
Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

 

 

Felár ellenében választható huzatok

 

SILVERCARE HUZAT

A Silvercare steppelt huzatba, ahogy a neve is sugallja, ezüst szál van beleszőve - ennek köszönhetően nagyobb a nedvszívó képessége. Ezenkívül az ezüstszál beépítése az esztétikai érték mellett antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik (kisüti az elektrosztatikus töltéseket). Az ezüstionok antibakteriális hatásúak is – elpusztítják az atkákat.

Összetétel: poliészter: 98%, ezüst ionok: 2%
Tulajdonságai: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít.
Purotex® aktív probiotikus technológiával ellátott burkolat, amely felveszi a harcot a háziporatkákkal.

BAMBUSZ borító - vértes

BAMBOO HUZAT

A Bamboo huzat anyaga érdekes tulajdonságokkal rendelkezik a szőtt bambuszszálaknak köszönhetően. Hőszabályozó tulajdonságokat ad a szövetnek, és reagál a testhőmérsékletre. Ezenkívül antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amely véd a kellemetlen szagok ellen alvás közben. Nagyon strapabíró, finom tapintású. A huzat cipzárral van ellátva, így könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható, amivel könnyedén megőrizhetjük a higiéniát és az alváskomfortot.

Összetétel: poliészter: 55%, bambusz: 45%
Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható
Purotex® aktív probiotikus technológiával ellátott burkolat, amely felveszi a harcot a háziporatkákkal.

 

KASMÉR SZEGÉLY borító - közelről

CASHMERE BORDER HUZAT

A CASHMERE BORDER huzat a legjobb minőségű Cashmere kecskéből nyert gyapjúval dúsított anyagból készült. Nagy tartósság és könnyedség jellemzi, nagyon rugalmas és finom tapintású anyag. Kiváló hőtartó tulajdonságokkal rendelkezik, ami magas alvási kényelmet biztosít. A huzaton nincs cipzár - nem távolítható el.
Összetétel: poliészter: 60%, viszkóz: 35%, kasmír: 5%.
Tulajdonságai: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít.
Purotex®  aktív probiotikus technológiával  ellátott burkolat , amely felveszi a harcot a háziporatkákkal.

► A matrac keménységi fokának a súlytól és magasságtól való függése:

 

Magasság tömeg < 50 kg 51-60 kg 61-70 kg 71-80 kg 81-90 kg 91-100 kg 100-120 kg >120 kg
150 cm H2 H2 / H3 H3 / H4 H4 H4  H4 H4 / ​​​​H5 H4 / ​​​​H5
151-160 cm H2 H2 / H3 H3 / H4 H3 / H4 H4 H4 H4 / ​​​​H5 H4 / ​​​​H5
161-170 cm H2 H2 / H3 H3 H3 / H4 H3 / H4 H4 H4 / ​​​​H5 H4 / ​​​​H5
171-180 cm H2 H2 H3 H3 / H4 H3 / H4 H4 H4 / ​​​​H5 H4 / ​​​​H5
181-190 cm H2 H2 H3 H3 H3 / H4 H3 / H4 H4 H4 / ​​​​H5
191-200 cm H2 H2 H3 H3 H3 H3 / H4 H4 H4 / ​​​​H5
> 200 cm H2 H2 H3 H3 H3 H3 H4 H4 / ​​​​H5

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: cesare_26
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ