FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm)

MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm)
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 1.Kép
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 2.Kép
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 3.Kép
Új
57 990 Ft
37 990 Ft -tól
Kedvezmény 20 000 Ft (34%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
80x200 37 990Ft
90x200 41 490Ft
100x200 44 790Ft
120x200 48 190Ft
140x200 53 790Ft
160x200 58 890Ft
180x200 63 390Ft
200x200 65 390Ft

A MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatrac azért készült, hogy alvás közben megfelelően tehermentesítse a gerincet. A kiváló szellőzése miatt az allergiások számára is megfelelő megoldást nyújt, ugyanis mind a kókuszrost, mind pedig a latex réteg is jól szellőzik. A profilozott RavinBlue habréteg szinte masszírozza testünket alvás közben, míg a latexréteg rugalmasságot, a kókuszréteg, pedig merevséget is biztosít a fedőmatracnak.

Ismerje meg a MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatracot

A fedőmatrac alapja 3 centiméter magas profilozott RavineBlue hab. Rugalmas és ellenáll a deformációnak. Sűrűségének köszönhetően nem deformálódik, terhelés nélkül visszanyeri eredeti formáját. A hab speciális profiljai masszírozzák az alvó ember testét, javítva a vérkeringést az erekben. Megkönnyebbülést is hoznak a gerincnek azáltal, hogy ellazítják a körülötte lévő izmokat. Szerkezete lehetővé teszi a matrac megfelelő szellőzését. Ez véd az atkák és más mikroorganizmusok kifejlődésétől.

Az antiallergén tulajdonságokat tovább erősíti a természetes alapanyagból készült kókusz betét, amely kókuszrost. Könnyű, szellős és ellenáll a deformációnak. Javítja a légáramlást, így megakadályozza a túlzott izzadást. A kókusz olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek megakadályozzák a gombák és atkák fejlődését.

Szerkezetének köszönhetően a kókuszszőnyeg megkeményíti a rátétet. Tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnek keményebb felületen aludni.

A latex réteg megfelelően alkalmazkodik a test formájához és hatékony szellőzést biztosít alvás közben. Minden alkalommal, amikor megfordul vagy mozog, a latexréteg összenyomódik és kitágul, lehetővé téve a levegő átáramlását a belső csatornákon.

A latex abszolút higiénikus termék, antiallergén tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik, mert megakadályozza a penész, atkák és gombák kifejlődését.

A latexet nagy rugalmasság jellemzi, strapabíró és kopásálló anyag, melynek köszönhetően hosszú évekig használható szerkezetében és tulajdonságaiban látható változások nélkül.

A MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatrac előnyei

 • Kiváló gátat képez a poratkák és egyéb allergének ellen.
 • Kétoldalas, két keménységi fokozattal.
 • Ortopédiai és felfekvés-ellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Csökkenti a nyomást a csípő és a váll körül.
 • Masszírozza a gerincet és az azt körülvevő izmokat.
 • A levehető huzat megkönnyíti a fedőréteg megfelelő higiéniájának fenntartását.

Leírás

 • H4/H3 kemény/közepesen kemény

 • vastagság: 7 cm

Rétegrend

 • RavinBlue hab: 3 cm

 • Kókuszréteg: 1 cm

 • Latexhab réteg: 2 cm

 • Huzat: 1 cm

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való bejutásától, a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: f_maltakokuszlatex_7
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ