FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm)

MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm)
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 1.Kép
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 2.Kép
MALTA KÓKUSZ/LATEX RavinBlue profilozott fedőmatrac (7cm) 3.Kép
Új
57 990Ft
Webshop ár 38 850 Ft -tól
Kedvezmény 19 140Ft (33%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
80x200 57 990Ft 38 850Ft
90x200 61 990Ft 41 530Ft
100x200 66 990Ft 44 880Ft
120x200 75 990Ft 50 910Ft
140x200 88 990Ft 59 620Ft
160x200 91 990Ft 61 630Ft
180x200 102 990Ft 69 000Ft
200x200 109 990Ft 73 690Ft

A MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatrac azért készült, hogy alvás közben megfelelően tehermentesítse a gerincet. A kiváló szellőzése miatt az allergiások számára is megfelelő megoldást nyújt, ugyanis mind a kókuszrost, mind pedig a latex réteg is jól szellőzik. A profilozott RavinBlue habréteg szinte masszírozza testünket alvás közben, míg a latexréteg rugalmasságot, a kókuszréteg, pedig merevséget is biztosít a fedőmatracnak.

Ismerje meg a MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatracot

A fedőmatrac alapja 3 centiméter magas profilozott RavineBlue hab. Rugalmas és ellenáll a deformációnak. Sűrűségének köszönhetően nem deformálódik, terhelés nélkül visszanyeri eredeti formáját. A hab speciális profiljai masszírozzák az alvó ember testét, javítva a vérkeringést az erekben. Megkönnyebbülést is hoznak a gerincnek azáltal, hogy ellazítják a körülötte lévő izmokat. Szerkezete lehetővé teszi a matrac megfelelő szellőzését. Ez véd az atkák és más mikroorganizmusok kifejlődésétől.

Az antiallergén tulajdonságokat tovább erősíti a természetes alapanyagból készült kókusz betét, amely kókuszrost. Könnyű, szellős és ellenáll a deformációnak. Javítja a légáramlást, így megakadályozza a túlzott izzadást. A kókusz olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek megakadályozzák a gombák és atkák fejlődését.

Szerkezetének köszönhetően a kókuszszőnyeg megkeményíti a rátétet. Tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnek keményebb felületen aludni.

A latex réteg megfelelően alkalmazkodik a test formájához és hatékony szellőzést biztosít alvás közben. Minden alkalommal, amikor megfordul vagy mozog, a latexréteg összenyomódik és kitágul, lehetővé téve a levegő átáramlását a belső csatornákon.

A latex abszolút higiénikus termék, antiallergén tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik, mert megakadályozza a penész, atkák és gombák kifejlődését.

A latexet nagy rugalmasság jellemzi, strapabíró és kopásálló anyag, melynek köszönhetően hosszú évekig használható szerkezetében és tulajdonságaiban látható változások nélkül.

A MALTA KÓKUSZ LATEX fedőmatrac előnyei

 • Kiváló gátat képez a poratkák és egyéb allergének ellen.
 • Kétoldalas, két keménységi fokozattal.
 • Ortopédiai és felfekvés-ellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Csökkenti a nyomást a csípő és a váll körül.
 • Masszírozza a gerincet és az azt körülvevő izmokat.
 • A levehető huzat megkönnyíti a fedőréteg megfelelő higiéniájának fenntartását.

Leírás

 • H4/H3 kemény/közepesen kemény

 • vastagság: 7 cm

Rétegrend

 • RavinBlue hab: 3 cm

 • Kókuszréteg: 1 cm

 • Latexhab réteg: 2 cm

 • Huzat: 1 cm

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való bejutásától, a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: f_maltakokuszlatex_7
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ