A legújabb technológiával készült NAWAPUR hab és természetes latex kombinációjával készült matrac, amely kényelmével és természetessége révén energiával tölti fel a testet és a lelket az alvás során.

toti

A matrac a legújabb fejlesztésű NAWAPUR hideghabból készült. Ez az első olyan fejlett technológiával készült hab, amely a többi habbal ellentétben nem kőolajszármazékokból készült, hanem újra hasznosítható növényi olajokból, amely energiával látja el a testet és a lelket az alvás során.
Ez a típusú energia hab nagy rugalmasságú, ugyanakkor dimenzionálisan tökéletes stabilitást biztosít. A nyitott pórusú szerkezetének köszönhetően rendkívüli légáteresztő képességgel rendelkezik, ezért ajánljuk az allergiában szenvedőknek is.

biofoam

A matracban 4 cm vastag latex réteget is alkalmaztunk. A latex réteg ideálisan alkalmazkodik a test alakjához, nagyon tartós és rugalmas, valamint az alakváltozással szemben ellenálló. Felpuhítja a matrac felületét fokozva ezáltal a kényelmet. Biztosítja a matrac hangtalanságát a mozgások alatt, valamint a levegő keringését a speciális, kis csatornáknak köszönhetően.

latex

Összefoglalva ez egy tökéletes kényelmet biztosító, nagyon jól szellőző matrac, ami abszolút ajánlott az allergiában szenvedőknek is!

exclusive

EXCLUSIVE SERIES - a matrac szériája a legmagasabb igényű vásárlókra gondolva készült. Ezeknek jellemzője a kompromisszumok nélküli minőség, valamint a legmagasabb minőségű kényelem. Szabványosan minden matrac huzattal rendelkezik, amely a legmagasabb minőségű, tűzdelt, hipoallergén szövetből, U-alakú bevarrt cipzárral készült. A gyártáshoz felhasznált anyagok kielégítik a legszigorúbb szabványok követelményeit, biztosítva ezzel a matrac rendkívül hosszú, sokéves használatát.