FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

NERO LATEX latex/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm)

NERO LATEX latex/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm)
NERO LATEX latex/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 1.Kép
NERO LATEX latex/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 2.Kép
NERO LATEX latex/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 3.Kép
Új
44 990Ft
Webshop ár 30 140 Ft -tól
Kedvezmény 14 850Ft (33%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
80x200 44 990Ft 30 140Ft
90x200 51 990Ft 34 830Ft
100x200 58 990Ft 39 520Ft
120x200 62 990Ft 42 200Ft
140x200 74 990Ft 50 240Ft
160x200 79 990Ft 53 590Ft
180x200 85 990Ft 57 610Ft

A NERO LATEX fedőmatrac amellett, hogy kényelmessé teszi a fekvőfelületet, antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik köszönhetően a perforált latex-rétegnek. Mindkét réteg rugalmas és kiválóan szellőzik, így megakadályozza a fedőmatracban a gombák, atkák kialakulását.A profilozásnak köszönhetően a vérkeringést is segíti, így nem ébredünk rajta zsibbadt, fáradt végtagokkal.

Ismerje meg a NERO LATEX fedőmatracot

A profilozott felület 7 zónára osztja a fedőmatracot, aminek köszönhetően a hab tökéletesen alkalmazkodik a test formájához. Nem egyenletes sejtszerkezetű, ezért jobb komfort- és rugalmassági paramétereket ér el. Ezt az anyagot rendkívüli tartóssága és deformációállósága jellemzi. Ráadásul kétszer olyan gyorsan nyeri vissza eredeti formáját, mint a hagyományos poliuretánhab. Ez azt jelenti, hogy a profilozott HR hab gyorsabban reagál a testhelyzet változásaira alvás közben.

A fedőmatrac 30 kg/m3 sűrűségű HR (HighResilience) habból készül, aminek az a fő tulajdonsága, hogy sokkal rugalmasabb, mint az egyéb habok, a latexhez közeli rugalmassági tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően az élettartama is hosszabb az alap hideghabokénál.

A latex réteg megfelelően alkalmazkodik a test formájához és hatékony szellőzést biztosít alvás közben. Minden alkalommal, amikor megfordul vagy mozog, a latexréteg összenyomódik és kitágul, lehetővé téve a levegő átáramlását a belső csatornákon.

A latex abszolút higiénikus termék, antiallergén tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik, mert megakadályozza a penész, atkák és gombák kifejlődését.

A latexet nagy rugalmasság jellemzi, strapabíró és kopásálló anyag, melynek köszönhetően hosszú évekig használható szerkezetében és tulajdonságaiban látható változások nélkül.

A NERO LATEX fedőmatrac előnyei

  • A testnyomás hatására tökéletesen alkalmazkodik a használó alakjához és alakjához.
  • Csökkenti a nyomást a csípő és a nyak körül.
  • Levehető huzat - cipzárral rögzíthető.
  • Masszázs hatás 

Leírás

  • H3 közepesen kemény

  • vastagság: 7 cm

Rétegrend

  • HR 30 hab: 4 cm

  • perforált latex: 2 cm

  • Huzat: 1 cm

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való bejutásától, a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: f_nerolatex_7
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ