FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

NERO VISCO memóriahab/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm)

NERO VISCO memóriahab/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm)
NERO VISCO memóriahab/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 1.Kép
NERO VISCO memóriahab/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 2.Kép
NERO VISCO memóriahab/HRhab profilozott fedőmatrac (7cm) 3.Kép
Új
42 990 Ft
27 940 Ft -tól
Kedvezmény 15 050 Ft (35%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
80x200 42 990 Ft 27 940Ft
90x200 44 990 Ft 29 240Ft
100x200 45 990 Ft 29 890Ft
120x200 52 990 Ft 34 440Ft
140x200 53 990 Ft 35 090Ft
160x200 67 990 Ft 44 190Ft
180x200 70 990 Ft 46 140Ft

A NERO VISCO fedőmatracot azoknak alkották meg, akik a kényelem mellett egy kis melegségre is vágynak a hűvösebb éjszakákon. A rugalmas hab kényelmes alvást biztosít, míg a memóriahab átveszi a rajta pihenő test hőjét és kellemesen melegít. Nyáron érdemes a fedőmatracon fordítani egyet, hogy a hűvösebb oldalt használjuk a melegben. A profilozásnak köszönhetően a vérkeringést is segíti, így nem ébredünk rajta zsibbadt, fáradt végtagokkal.

Ismerje meg a NERO VISCO fedőmatracot

A profilozott felület 7 zónára osztja a fedőmatracot, aminek köszönhetően a hab tökéletesen alkalmazkodik a test formájához. Nem egyenletes sejtszerkezetű, ezért jobb komfort- és rugalmassági paramétereket ér el. Ezt az anyagot rendkívüli tartóssága és deformációállósága jellemzi. Ráadásul kétszer olyan gyorsan nyeri vissza eredeti formáját, mint a hagyományos poliuretánhab. Ez azt jelenti, hogy a profilozott HR hab gyorsabban reagál a testhelyzet változásaira alvás közben.

A fedőmatrac 30 kg/m3 sűrűségű HR (HighResilience) habból készül, aminek az a fő tulajdonsága, hogy sokkal rugalmasabb, mint az egyéb habok, a latexhez közeli rugalmassági tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően az élettartama is hosszabb az alap hideghabokénál.

A fedőréteg második összetevője a hőre lágyuló VISCO hab. Egyedülálló összetételének és kialakításának köszönhetően reagál a rajta alvó személy hőmérsékletére és nyomására. Olyan hatást kelt, mintha elsüllyedne  a fedőrétegben , és "felhőn" aludna. Ennek köszönhetően az egész test megfelelően alátámasztott, az alvás pedig kifejezetten kényelmes és egészséges. Ezenkívül megszünteti a csípő és a nyak körüli nyomást, és terhelés nélkül visszanyeri eredeti alakját. Ezenkívül megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását.

 

A NERO VISCO fedőmatrac előnyei

 • A testnyomás hatására tökéletesen alkalmazkodik a használó alakjához és alakjához.
 • Csökkenti a nyomást a csípő és a nyak körül.
 • Levehető huzat - cipzárral rögzíthető.
 • Masszázs hatás 

Leírás

 • H3 közepesen kemény

 • vastagság: 7 cm

Rétegrend

 • HR 30 hab: 4 cm

 • VISCO hab: 2 cm

 • Huzat: 1 cm

Huzat:

A legjobb minőségű hipoallergén anyagokból készült, kivételes puhaságot, frissességet és rendkívüli kényelmet és elégedettséget biztosít.

A huzat anyaga megfelelő szellőzést és megfelelő légáramlást biztosít a matracban. Megvéd a szennyeződések matracba való bejutásától, a baktériumok, gombák, penész kialakulásától és az atkák behatolásától.

A huzat bevarrt cipzárral rendelkezik, mely által könnyen levehető a mosáshoz.

Összetétel: 100% poliészter

Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: f_nerovisco_7
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ