Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Vákuum matrac kicsomagolás és kibontása

Hogy csináljuk a matrac kibontást?

Szerencsére nem egy összetett művelet a vákuum matrac kibontása. Bárki könnyen megcsinálhatja otthonában, ha odafigyel néhány körülményre.

Fontos, hogy a nálunk vásárolt matracokat bátran kibonthatja, mert a garancia akkor is élni fog. Bátran csomagolja ki matracát. A vákuum matracokról bár korábban írtunk.

A vákuum matrac kicsomagolásakor figyeljünk, hogy két rétegből áll, ami a vákuum csomagolási technológia miatt van. A gyárban elkészült matracokat elszállítják a csmagolási helyre, ahol a matrac behúzzák egy a két végén nyitott fóliatömlőbe, ezután egy óriási présgép ránehezedve kinyomja a matracból a levegőt, majd ebben az összepréselt állapotban lehegesztik a két végét, hogy a szállítás során se jusson levegő a csomagolásba.  

Vákuum matrac
Vákuum matrac

Miután megérkezik a vákuum csomagolt matracunk mit csináljunk?

A  vákuummatrac kicsomagolásánál mindkét fóliát egymás után távolítsuk el. Végezzük ezt ollóval vagy egy késsel, de nagyon óvatosan, nehogy kárt tegyünk a matracban. A vákuum matrac miután levettük a fóliát egy lapos, matracra alig hasonlító valami lesz, amiről első pillantásra nehéz elhinni hogy az a matrac lesz belőle, amit először megrendeltünk. A matracból kiszorítótt levegő már a kibontásnál kezd visszaáramolni a matracba és a matracok szerkezete, formája szép lassan az összepréselt állapotból kezd visszaállni az eredeti még a gyártás során kapott alakjára. Ne fekükdjönk rá túl korán! A belső matrac szerkezet épségének megőrzése érdekében meg kell várni, hogy a matrac az eredeti formájára visszaálljon. Ne terheljük a még deformált szerkezetet. Ez általában 24 óra időtartam alatt bekövetkezik, ennyi idő lell mindenképpen, hogy terhelhető legyen a matrac! 

Tartsuk be 24 órás időtartamot! 

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. SEO - Keresőoptimalizálás: seokapu@gmail.com Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.