Telefonos ügyfélszolgálat:+36703368877 - (H-P 9-17 között hívható)| GY.I.K.                joomla 23

Kosár (0)

Hideghab matracok

8 kiváló tulajdonság egyetlen matracban

Összefoglaljuk már most az elején a legfontosabb előnyöket, amit a hideghab matrac biztonsít vásárlóink számára:
- a különleges poliurethan hideghab nagyon könyű és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik
- tökéletesen megtartja hosszú távon is formáját, illetve nagygon hosszú az élettartama. Vizsgálatok igazolják, hogy a hideghabok intenzív használat esetén is kevésbé deformálódnak mint a többi matracgyártásban használt alapanyag.
- az allergiásoknak nagyon jó hír, hogy hipo-allergén, vagyis antiallergén a hab. Így a poratkák sem kedvelik és még extraként antisztatikus képességgel is rendelkezik.
- a gyártás során a matrac kiválóan formázható, illetve alakítható így bármilyen egyedi ágyméretben elérhető, rendelhető.

A hideghab matracok különleges mikrocellás kialakítása könnyen felveszi az emberi test minden görbületét, vonalát. Ez a test alakjára formálódó tulajdonsága a testsúly könnyen szétosztja és a kellemetlen nyomáspontokra is reagál, így elkerülhetők, hogy olyan nyomáspontok alakuljanak ki csípő, a karok, és vállak környékén, ami felkelés után fájdalmat, kellemetlenséget okozhatnak.

Hideghab matracok
Hideghab matracok

A hideghab matracok választéka óriási. A normál hideg haboktól mellett válogathatunk nagyrugalmasságú HR habok, illetve memória habok között is. Az FDM matraok kínálatában mind a memória, mind pedig a HR habos matracok is elérhetők.

A hideghab vagy habszivacs alapanyagok minőségét a felhasznált alapanyagok keveréke és ezek sűrűsége határozza meg. A hideghab sűrűsége -térfogatsúly vagy fajsúly- az egyik legfontosabb mutató. Minél magasabb ez a szám, annál sűrűbb erősebb és tartósabb alapanyagról beszélünk.

A matracgyártásban használt haboknál a 26-30kg/m3 sűrűség az elfogadott alsó határérték, a memóriahabok esetében ez a szám 50kg/m3.
A következő fontos érték a matrac habok esetén a habok keménysége, ez a szám mutatja meg a matrac keménységét. (példaként a30/40 hideghab matrac esetén a felhasznált hab 30kg/m3 sűrűségű és 40-es keménységgel rendelkezik.)

Hideghab matracok 

Kérdezzen bátran: 06 70 883 3773

 

 

 

Bonell Rugós Matrac - Táskarugós Matrac - Memória Matrac - Latex Matrac - Kókusz Matrac - Gyakori Matrac Kérdések - 8+1 érv matracaink mellett

FDM matracok Lengyelországban készülnek. Prémium alapanyagokból, maximális odafigyeléssel és minőség ellenőrzéssel. Így a matrac manufaktúrából csak a legjobb matracok kerülnek ki. Matracainkra természetesen garanciát vállalunk, sőt 30 napos kipróbálási lehetőséget, így Önnek nincs kockázata matrac rendeléskor. Az FDM matracok legnagyobb előnye a konkurens matrac márkákkal szemben, hogy kiváló ár/érték arányt képviselnek jobb minőségben.

Matrac és matrac között óriási különbségek vannak. Vásárlás előtt nem könnyű eldönteni, hogy melyik a megfelelő számunkra, mivel döntésünk hosszú távon megfogja határozni pihenésünket és komfortérzetünket. FDM matrac szakértőjeként igyekszünk minden vásárlónknak a legjobb döntés meghozatalában, vagyis az alvási szokásainak legmegfelelőbb matrac kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Minden jog fennteartva: fdm-matrac.hu | Túrabakancs - Weboldal készítés by Fjood. SEO - Keresőoptimalizálás: seokapu@gmail.com Olcsó matracok, Matrac Webshop. Prémium matracok garanciával, elérhető áron! 2018.