FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

IKAR hideghab/HRhab Matrac (31cm)

IKAR hideghab/HRhab Matrac (31cm)
IKAR hideghab/HRhab Matrac (31cm) 1.Kép
IKAR hideghab/HRhab Matrac (31cm) 2.Kép
IKAR hideghab/HRhab Matrac (31cm) 3.Kép
Új
172 990Ft
Webshop ár 123 490 Ft -tól
Kedvezmény 49 000Ft (28%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
80x200 123 490Ft
90x200 134 490Ft
120x200 170 490Ft
140x200 191 990Ft
160x200 217 990Ft
180x200 240 990Ft

Az IKAR modell egy innovatív termék, amely négy habrétegből áll, különböző fokú keménységgel és rugalmassággal. Úgy vannak kiválasztva, hogy optimálisan befolyásolják az egészséges és pihentető alvást.

 

ÁRAK:

80x200 172 990 Ft helyett 123 490 Ft
90x200 187 990 Ft helyett 134 490Ft
120x200 238 990 Ft helyett 170 490 Ft
140x200 268 990 Ft helyett 191 990 Ft
160x200 304 990 Ft helyett 217 990 Ft
180x200 336 990 Ft helyett 240 990 Ft

 

Az IKAR matrac előnyei

 • Kétoldalas matrac - H3
 • Vastagság - 31 cm
 • Jó szellőzés
 • Innovatív termék
 • 4 habréteggel rendelkezik
 • kiváló minőségű SEAQUAL™  huzat

Leírás

 • keménység: H3 közepesen kemény

 • vastagság: 31 cm

Rétegrend

 • GreenRes réteg: 9 cm

 • HR black habréteg: 8 cm

 • EUCAFEEL®: 5 cm

 • SolidOrange: 8 cm

 • Huzat: 1 cm

 

Mi az IKAR hab matrac?

A HR Black és a SolidOrange habok kombinációja remek alapot ad a matracnak, egyformán befolyásolja annak szilárdságát és alátámasztja a felső rétegeket. A GreenRes matrachab támogatja a felhasználó súlyát és rugalmasságot ad az alapnak. Az Eucafeel hab felső rétege nyomás és hőmérséklet hatására tökéletesen alkalmazkodik a testünkhöz, kellemesen puha, páratlan pihenési kényelmet garantálva. Ezenkívül kiváló hőelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.. Ez egy modern matrac, amely kényelmével egyedivé teszi a pihenést. Az IKAR matrac úgy lett kialakítva, hogy a testünk természetes íveit szem előtt tartva segítsen feltöltődni egy nehéz és hosszú nap után. A matrac kiváló minőségű SEAQUAL™ huzatba van zárva. Az anyag, amelyből készült rendkívül kellemes tapintású, ugyanakkor nagyon ellenáll a felület kopásnak vagy foltosodásnak. Az innovatív SonicPic foltvarrás lehetővé teszi a légáramlást és a matracmag szellőzését. Díszítő szalaggal díszített felülettel rendelkezik. 

A felhasznált anyagok nagyon jól szellőznek a levegő átjárja a matracot, ennek köszönhetően véd a penész és a mikroorganizmusok kialakulásától.

Szállítási idő: 3-15 munkanap

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.


HIGH RESILIENCE BLACK 

Nagy rugalmasságú hab, amelyet polimer poliolok vagy speciális ojtott poliolok keverékével állítanak elő.

Kevésbé egységes sejtszerkezettel rendelkezik, amely különbözik a szabványos habtól.  A szabványos habhoz képest nagyobb rugalmasság jellemzi, ami jelentősen meghosszabbítja élettartamukat.

 

SOLID ORANGE

A több millió buborékból álló SolidOrange hab biztosítja a matrac tökéletes illeszkedését a test formájához, miközben rendkívül könnyű marad. Nem egyenletes sejtszerkezettel rendelkezik. Allergiásoknak megfelelő anyag - porózus szerkezete kiváló légáramlást biztosít, ami megakadályozza a gombák és a penész kialakulását.

GREEN RES

Ez egy rugalmas hab, amely tökéletesen tartja a súlyt. A nem egyenletes szerkezetnek köszönhetően javul a légáramlás a matracban.

 

EUCAFEEL®

Ennek az egyedülálló habnak az a jellemzője, hogy a test által kibocsátott hő hatására alkalmazkodik alakjához. Ez jelentősen javítja a használat kényelmét a megnövelt támasztófelület révén. A terhelés eltávolítása után lassan visszanyeri eredeti alakját.

A matrac eredeti állapotának és tartósságának megőrzése érdekében javasoljuk vízzáró matracvédő használatát, amely megakadályozza, hogy nedvesség kerüljön a matracba, meggátolva ezzel a matracban különféle gombák, atkák kialakulását. Rendelje meg IDE KATTINTVA. 

A matrac mindkét fele használható, azonos keménységű.

A matrac I. osztályú OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb osztály az Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány négy termékosztálya között. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a tanúsítvánnyal megjelölt termék vásárlója biztos lehet abban, hogy az alapanyagok, amelyekből ez a modell készült (habok, ragasztók, fedőanyag, cipzár, varratok ) megfelelnek a legfiatalabbak által használt termékekre vonatkozó Oeko-Tex® Standard tanúsítvány legmagasabb és legszigorúbb követelményeinek.

 

SEAQUAL™  Huzat
 

A SEAQUAL huzat innovatív és környezetbarát szálakból áll, melyek tengerből kifogott műanyagból készülnek, ami jelentősen hozzájárul a természetvédelemhez és a hulladékcsökkentéshez, amit a tanúsítvány is igazol. A szövet rendkívül kellemes tapintású, ráadásul nagyon ellenáll a felület kopásnak vagy foltosodásnak. A SEAQUAL anyag az egyik leginkább tanúsított, környezetbarát alapanyag a világon. 
Ez egy kiváló minőségű poliészter fonal, amely újrahasznosított anyagokból készül, beleértve a műanyag palackokat és a tengerből származó műanyagokat, így hozzájárul a természeti erőforrások megőrzéséhez és a bolygó vizében lévő hulladék csökkentéséhez.

Burotex®  aktív probiotikum technológiával  ellátott huzat, amely felveszi a harcot a háziporatkák ellen.

FIGYELMEZTETÉS!

A matrac gyártása során felhasznált anyagok színei, tulajdonságaik megőrzése mellett eltérhetnek a képen láthatóaktól!

A matracok gyártása során felhasznált anyagok különböző típusú poliuretán habok, latexek, viszkók stb., ezek magas összenyomhatósági és rugalmassági együtthatójú termékek, ezért a gyártó, így mi is fenntartjuk a jogot a negatív és pozitív tűrésre. +/- 2% a matrac szélességére és hosszára és +/- 1 cm a magasságára!

Az esetleges vitás helyzetek megelőzése érdekében, kérjük fentiek szíves tudomásul vételét!

Cikkszám: ikar_31
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ