FDM gyártói képviselet

FDM gyártói képviselet

Italia latex párna

Italia latex párna
Új
32 090 Ft
28 881 Ft -tól
Kedvezmény 3 209 Ft (10%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
62x42x12cm 32 090 Ft 28 881Ft

A párna perforált latexből készült, amely alkalmazkodik a test formájához és hatékony szellőzést biztosít alvás közben. Forgáskor vagy mozgáskor a latexréteg összenyomódik és kitágul, ennek hatására a belső csatornák szállítják a levegőt. 

Antiallergén tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik a penész, atkák és gombák korlátozott növekedése miatt. A latex rendkívül rugalmas, tartós és kopásálló anyag. Ennek köszönhetően hosszú évekig használható szerkezetében és tulajdonságaiban látható változás nélkül. Tökéletes tartást biztosít a fejnek és a nyaknak. A párna különösen ajánlott ha az oldaladon alszol.

Előnyök:

  • Magasság 12 cm - ideális oldalt alváshoz
  • Ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik az optimális nyak- és fejtartásnak köszönhetően
  • Lecipzározható huzat, mosógépben mosható
ALOE VERA borító - vértes

ALOE VERA HUZAT

 

Az Aloe steppelt huzat antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Speciális szálból készül. Ezenkívül aloe levél kivonattal van átitatva, amely támogatja a vérkeringést és gyengéd a bőrhöz. Ezenkívül véd az atkák túlzott fejlődésétől. Termikus tulajdonságainak köszönhetően pedig tökéletesen átengedi a levegőt. Jó napfényes belső terekbe tökéletes, mert UV-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Összetétel: 100% poliészter aloe levél kivonattal.
Tulajdonságok: antiallergén, légies, finom tapintású, szennyeződésálló, nyúlásálló, jó szellőzést biztosít, 30°C-on mosható.

A párna higiéniai terméknek számít, ezért nem érvényes rá az elállási jog. 

Cikkszám: italia_parna
 
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ